28. heinäkuuta 2019

Vilkasta vipellystä Kairikossa. Yksi porkkanahäntä etsii vielä kotia.

Mörkö
Nuuskamuikkunen

                  
Muumipeikko ja Niiskuneiti päiväunilla. <3

Pennut kasvavat huimaa vauhtia ja ikää on jo neljä viikkoa. Ulkoilu sujuu mallikkaasti omassa pikkuaitauksessa ja ihan oikeaa koiranruokaakin osataan jo syödä. Emo käy vielä imettämässä, mutta imetysten välit ovat selvästi harventuneet. 



Niiskuneiti maistelemassa penturuokaa. 

Tosi seurallisia pikkuotuksia on kasvanut noista neljästä pallerosta näiden neljän viikon aikana ja aamuisin talonväki herää vaativaan vikinään, kun koko komppania odottaa pentuaitauksen reunalla kodinhoitohuoneessa, että joku tulisi nostamaan heidät ihmisten luo ja tietysti leikkimään. Pienet hampaat alkavat jo tuntua, kun leikin tiimellyksessä kokeillaan vähän tuntumaa leikkikaverin sormiin tai varpaisiin ja hyvin totista murinaakin välillä kuuluu, kun painit alkavat sisarusten välillä. 





Sen verran oovat vielä pieniä, että leikkihetki kestää yleensä puolisen tuntia ja sitten pitää jo ladata vähän nukkumalla. Ja kun uni tulee, niin on ihan sama mitä ympärillä tapahtuu. Ei häiritse, vaikka kaveri nyhtäisi hännästä leikin toivossa.

Niiskuneiti <3


Mörkö <3



















Meidän yhteinen aika on melkolailla puolessa välissä ja hieman haikeana jo mietitään, että kohta nämä ihanuudet suuntaavat omiin rakastaviin perheisiinsä. Kolmelle näistä suloisista tuhisijoista on jo löytynyt koti, mutta yksi urospentu odottelee vielä peruutuksen vuoksi omaansa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti