27. huhtikuuta 2016

Maailma uusin, auennein silmin




Pentuarkea on eletty jo kolme viikkoa ja kaikilla pikkukoirilla silmät ovat auenneet. Vielä pentulaatikossa nukutaan enimmän osaa ajasta, mutta paljon on jo meno virkistynyt.


Mönkimällä edetään, leikkipaineja yritetään jo viritellä sisarusten kanssa ja välillä leikitään omia jalkoja järsien, kun leikkikaverit sattuvat nukkumaan. Kontaktia ihmiseenkin otetaan jo leikin muodossa ärinänä sopivasti kohdalle sattuvien käsien kanssa. Ja nyt kun etujalat jo kantavat, voi pentulaatikossa istua kuin isot koirat konsanaan. Vielä kun tuon pepun saa nousemaan takajalkojen varaan, niin näitä vipeltäjiä ei pidättele mikään.


KAIRIKON Elisabeth
KAIRIKON Härski Hartikainen
KAIRIKON Uuno Turhapuro
KAIRIKON Huugo Sörsselssön
Emo vierailee laatikolla säännöllisesti ja tarkasti kuuntelee lapsiensa ääniä muualta talosta käsin. Mutta sen verran on jo luottamus pentujen pärjäämiseen lisääntynyt, että parina iltana Olga on uskaltautunut saunaan meidän kanssa. Hän kun on aina kovasti nauttinut saunan lämmöstä.
Terrierin luonnetta on pennuista löytynyt eka kertaa kynsien leikkuuhetkellä. Koskaan ei voi olla liian pieni vastustaakseen kynsisakseja vinkumalla ja rimpuilemalla. Erävoitto meni kuitenkin huoltojoukoille ja nyt on taas emon mukavampi imettää näitä tissibaarin ahneita raapijoita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti