7. huhtikuuta 2016

Iloisia pentu-uutisia



Tänään se sitten tapahtui. Olga-neiti oli jo eilen illasta asti käyttäytynyt levottomasti ja aavistelimme, että synnytys voisi olla lähellä. Niinpä hälytimme työpäivän ajaksi mummon vahtimaan, josko kotimme saisi jo tänään uusia pirteitä pieniä asukkaita.


Näinhän siinä kävi ja ensimmäinen kennelimme pentu näki päivänvalon puoli yhdeltätoista. Janne jätti loppupäivän oppitunnit muiden opettajien huoleksi ja riensi avustamaan reipasta Olgaa synnytyspuuhissa ja hyvinhän se sujui, vaikka näin ensikertalaisporukalla hommia paiskottiin. Urakka oli lopulta ohi hieman ennen kolmea, jolloin maailmaan oli putkahtanut kolme reipasta cairn-herraa ja yksi cairn-prinsessa.


Ainut tyttö jää myös pentuajan jälkeen ilahduttamaan meitä tänne Kiuruvedelle, mutta poikakolmikko etsii siis rakastavaa kotia jatkossa ehkä juuri sinun luotasi. Yhteistiedoista löydät puhelinnumeromme ja sähköpostiosoitteemme, joten ottakaa rohkeasti yhteyttä. Pentujen luovutus on ajankohtainen sopivasti juuri kesäkuun alkupäivänä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti